21 Savage geeft zichzelf aan voor 2 aanklachten en wordt vrijgelaten in obligaties in Georgië

21 Savage gaf zichzelf aan bij het DeKalb County Sheriff’s Office op basis van twee aanklachten en werd eerder deze week snel op borgtocht vrijgelaten, omdat BuzzFeed-nieuws rapporten. Uit online DeKalb County Jail-gegevens blijkt dat 21 Savage woensdagavond om 19:48 uur werd geboekt en slechts 12 minuten later op borgtocht werd vrijgelaten. De vermelde aanklachten zijn: bezit van een door Schedule II gereguleerde stof en bezit van een pistool.

Volgens de online gegevens vonden de vermeende strafbare feiten plaats op 2 februari 2019. Met name op 3 februari 2019 werd 21 Savage, geboren als Shéyaa Bin Abraham-Joseph, in hechtenis genomen door functionarissen van de Amerikaanse immigratie- en douanehandhaving (ICE). . Destijds zei een ICE-woordvoerder dat 21 Savage een “onwettig aanwezige Britse onderdaan” was die in 2005 legaal de Verenigde Staten binnenkwam, maar zijn niet-immigrantenvisum, dat in 2006 afliep, te lang had overschreden. 21 Savage werd 10 dagen na zijn arrestatie vrijgelaten. , en zei later dat hij “absoluut het doelwit” was van functionarissen.

In een persbericht van 21 Savage’s vertegenwoordigers staat dat het arrestatiebevel van 21 Savage twee weken geleden is uitgevaardigd door de politie van Dekalb County. “Het bevel lijkt te zijn aangevraagd in opdracht van ICE”, staat in het persbericht. Volgens BuzzFeed-nieuws, beweert het bevel dat 21 Savage “een fles met vloeistof erin heeft weggegooid die later positief testte op codeïne, en dat er een pistool in de auto werd gevonden” in de nacht van de ICE-arrestatie van 2019.

Toen Pitchfork vandaag bereikte, deelde de advocaat van 21 Savage, Charles H. Kuck, de volgende verklaring:

We zijn dankbaar voor de inspanningen van het DeKalb County Sheriff’s Office voor het snel verwerken en vrijgeven van Mr. Joseph. Hij zal blijven vechten voor zijn recht om permanent verblijf in de Verenigde Staten te zoeken via de immigratierechtbank. We kijken uit naar de dag waarop ICE eerlijk zal spelen met al diegenen die gerechtigheid zoeken binnen ons immigratiesysteem.

Meneer Joseph is een goede man. Een man die zorgt voor zijn gezin en zijn gemeenschap, en een man die een voorbeeld is voor de mensen om hem heen dat het mogelijk is om succes te behalen, zelfs als je met minder dan niets begint.

Pitchfork heeft vertegenwoordigers van het Dekalb County Cheriff’s Office, Dekalb County Police Department en de Amerikaanse immigratie- en douanedienst gemaild voor commentaar en meer informatie.

Lees “Een jaar na zijn arrestatie door ICE, 21 Savage’s immigratiezaak is nog lang niet voorbij” op het veld.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart