7 nieuwe albums waar je nu naar moet luisteren: Sufjan Stevens en Angelo De Augustine, Nao en meer

Met zoveel goede muziek die de hele tijd wordt uitgebracht, kan het moeilijk zijn om te bepalen waar je eerst naar moet luisteren. Elke week biedt Pitchfork een overzicht van belangrijke nieuwe releases die beschikbaar zijn op streamingdiensten. De batch van deze week bevat nieuwe albums van Sufjan Stevens en Angelo De Augustine, Nao, Mas Aya, Andy Shauf, Macie Stewart, Mickey Guyton en Esperanza Spalding. Abonneer je op Pitchfork’s Nieuwsbrief Nieuwe Muziek Vrijdag om onze aanbevelingen elke week in je inbox te krijgen. (Alle releases die hier worden weergegeven, zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Als je echter iets koopt via onze gelieerde links, verdient Pitchfork een affiliatiecommissie.)

Sufjan Stevens / Angelo De Augustinus: De geest van een beginner [Asthmatic Kitty]

Sufjan Stevens en Angelo De Augustine maakten de liedjes op De geest van een beginner terwijl weggestopt in een hut in de staat New York. De artiesten speelden elke dag muziek en keken films tijdens hun retraite, en de 12 nummers op hun gezamenlijke album zijn losjes geïnspireerd door de films die ze hebben bekeken, zoals Keer terug naar Ozo, die hun single “Back to Oz” beïnvloedde. De LP bevat ook eerder gedeelde nummers ‘Fictional California’, ‘Olympus’ en ‘Reach Out’.

Luister op Apple Music
Luister op Spotify
Luister op Tidal
Luister op Amazon Music
Luister/Koop bij Bandcamp
Koop bij Rough Trade

Nao: En toen was het leven mooi [Sony Music UK/RCA]

En toen was het leven mooi is de opvolger van Nao’s LP uit 2018 Saturnus. Het nieuwe album bevat bijdragen van Serpentwithfeet (“Postcards”), Adekunle Gold (“Tegengif‘), Lucky Daye (“Veel succes”) en Lianne La Havas (“Vrouw”). Eerder deze zomer deelde Nao het titelnummer van de plaat, evenals de single “rommelige liefde.”

Luister op Apple Music
Luister op Spotify
Luister op Tidal
Luister op Amazon Music

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart