Christine and the Queens delen twee nieuwe nummers: Luister

Christine and the Queens hebben twee nieuwe nummers gedeeld na een optreden op Wereldburger Live: “Vrijheid” en “Comme l’oiseau.” Luister naar beide, samen uitgebracht als een EP getiteld Joseph, onderstaand.

Chris heeft de EP uitgebracht La vita nuova afgelopen februari, met Caroline Polachek op het titelnummer. Chris bracht later remixen van het nummer uit met Populous, AG Cook en Logic1000. Later in het jaar bracht ze een nieuw nummer uit met de titel ‘Eyes of a child’ voor een Amazon Prime Video-serie en coverde ze Bruce Springsteen’s ‘I’m On Fire’. Ze werkte samen met de Franse band Indochine om hun nummer “3e sexe” om te werken tot het bijgewerkte “3SEX”.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart