Dog the Bounty Hunter belooft Brian Laundrie te “vinden”

Reality-tv-ster Duane Chapman, ook bekend als Dog the Bounty Hunter, heeft zich aangesloten bij de zoektocht naar Brian Laundrie, de man die door de politie wordt geïdentificeerd als een persoon van belang in de moord op Gabby Petito.

Chapman klopte zaterdag op de deur van het huis van de familie Laundrie, maar niemand antwoordde. In een interview met De dagelijkse mail, de voormalige borgsteller beloofde dat hij Laundrie zou “vinden”, en voegde eraan toe dat hij “op verschillende sporen jaagt… We hebben veel aanwijzingen. Ik kan je niet meer vertellen, maar we krijgen elke 10 minuten leads.”

Een vertegenwoordiger van Chapman vertelde: De dagelijkse mail dat hij zijn diensten “vrijwillig” doet en zal samenwerken met de wetshandhaving. Hij heeft ook een speciale telefoonlijn opgezet – 833-TELL-DOG – voor tips over de verblijfplaats van Laundrie.

Nadat haar ouders haar als vermist hadden opgegeven, werden de stoffelijke resten van Petito op 19 september ontdekt in het Bridger-Teton National Forest in Wyoming. Haar verloofde, Laundrie, reisde met haar mee op een busreis door de VS toen ze vermist werd. Wasserette zelf keerde terug naar zijn huis in Flordia, en nadat hij weigerde mee te werken met de autoriteiten, raakte hij zelf vermist. De politie identificeerde hem als een persoon van belang en vaardigde een aanhoudingsbevel uit wegens gerelateerde bankfraude.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart