Fugees voeren “Ready or Not” uit bij het eerste concert in 15 jaar: Bekijk

Eerder deze week kwamen Fugees weer bij elkaar op Pier 17 in New York City voor hun eerste optreden in 15 jaar. Een deel van het concert werd gefilmd voor uitzending op zaterdagavond als onderdeel van het Global Citizen Festival. Bekijk hieronder hun uitvoering van “Ready or Not”.

Alles bij elkaar speelden mevrouw Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel een set van zeven nummers exclusief van hun klassieke album De score. Hoewel ze bijna vier uur te laat op het podium kwamen, “was er in de lucht een echt gevoel van wedergeboorte dat aanwezig was in heel weinig reünietours – alsof ze in de afgelopen 25 jaar precies hadden bedacht hoe ze in de nauwe ruimte tussen nostalgie en moderniteit”, schreef Valerie Megan in haar recensie van het concert voor Gevolg. “Het was een glorieuze overwinningsronde, onderstreept door de bijtende bries van de haven van New York, en het voelde echt als 1997 toen we de avondklok doorbraken en de hele nacht dansten.”

Het concert van vorige week kwam voor Fugees’ eerste tour in 25 jaar, die in november van start gaat in Chicago. Bekijk hieronder het reisschema van de tour. Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

Opmerking van de uitgever: We verkenden de erfenis van Fugees’ De score in een recent seizoen van het opus. Luister naar het volledige seizoen hier.

Fugees 2021 Tourdata:
11/02 – Chicago, IL @ United Center
11/07 – Oakland, CA @ Oakland Arena
11/12 – Los Angeles, CA @ Het Forum
11/18 – Atlanta, GA @ State Farm Arena
11/21 – Miami, FL @ FTX Arena
26/11 – Newark, NJ @ Prudential Center
28-11 – Washington DC @ Capital One Arena
12/04 – Parijs, FR @ La Defense Arena
12/06 – Londen, VK @ The O2
TBA – Nigeria @ TBA
12/18 – Ghana @ TBA

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart