Grimes en Elon Musk zijn “half gescheiden”, zegt Musk

Grimes en Elon Musk zijn “semi-gescheiden”, heeft de miljardair SpaceX-oprichter verteld Pagina zes. “We zijn half gescheiden, maar houden nog steeds van elkaar, zien elkaar vaak en hebben goede verstandhoudingen”, zei Musk. “Voor mijn werk bij SpaceX en Tesla moet ik voornamelijk in Texas zijn of naar het buitenland reizen en haar werk is voornamelijk in LA. Ze logeert nu bij mij en Baby X is in de aangrenzende kamer.”

Grimes en Elon Musk maakten hun relatie voor het eerst publiekelijk bekend tijdens het Met Gala van 2018. In mei 2020 is Grimes bevallen van hun zoon X Æ A-XII. En een jaar later speelde Grimes in de aflevering van Zaterdagavond Live die Elon Musk presenteerde.

Grimes besprak Elon Musk en hun relatie in meerdere interviews terwijl ze pers voor Miss Antropoceen.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart