Netflix dropt duizelingwekkende openingstitelreeks voor Cowboy Bebop: Watch

Netflix heeft de openingscredits onthuld voor de langverwachte aanpassing van Cowboy Bebop. Bekijk de inleiding hieronder.

De kleurrijke reeks is geïnspireerd op de geliefde originele anime-serie en bestaat uit gelijke delen stripboek ka-pow en live action noir, aangezien het kijkers kennis laat maken met de titulaire bende van interstellaire premiejagers van de show via een jazzy vertolking van het originele themalied van de anime – “Tank !” door componist Yoko Kanno’s band Seatbelts. “Ik denk dat het tijd is om dit ding op te blazen / Iedereen en hun spullen bij elkaar te krijgen / OK, 3, 2, 1, laten we jammen”, zegt een mannenstem, de actie aftrad boven een springende baslijn en de ontploffing van een volledige blazerssectie .

Cowboy Bebop met John Cho als Spike Siegel, Mustafa Shakir als Jet Black, Daniella Pineda als Faye Valentine, Elena Satine als Julia en Alex Hassell als Vicious. Alle 10 afleveringen van het eerste seizoen van de show gaan op 19 november in première, wat samenvalt met de 20e verjaardag van de originele première van de Space Western in 2001.

Bekijk de openingstitels van Cowboy Bebop (en bewonder Cho’s glorieuze lokken) na de sprong.

Vorige maand liet Netflix de eerste set teaserbeelden van de serie vallen, waardoor fans een eerste glimp konden opvangen van Cho, Shakir en Pineda als een team. En lang geleden in oktober 2019 onthulde de streamer de schattige corgi-acteur genaamd Henry die Ein zal vertolken tijdens de allereerste tafellezing van de cast.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart