Netflix roept de Lord of Dreams op in de eerste teaser voor The Sandman: Watch

Netflix heeft een eerste blik vrijgegeven op de aankomende aanpassing van Neil Gaiman’s De zandman. Bekijk het hieronder.

“Vanavond zullen we bereiken wat nog niemand heeft geprobeerd. We zullen de dood oproepen en opsluiten’, belooft Roderick Burgess van Charles Dance. De occultist voert dan echter een ceremonie uit die niet de dood voortbrengt, maar droom, gespeeld door Tom Sturridge.

Hoewel niet te zien in de teaser, herenigt de serie Dance ook met zijn Game of Thrones-medespeler Gwendoline Christie, die Lucifer speelt. Andere sterren in de serie zijn Boyd Holbrook (Corinthian), Vivienne Acheampong (Lucienne), Kirby Howell-Baptiste (Dood), Asim Chaudhry (Abel), Sanjeev Bhaskar (Cain) en meer.

Gebaseerd op Gaiman’s stripboek uit 1989, uitgegeven door DC Comics, De zandman zal ergens later dit jaar in première gaan, hoewel er geen datum in de clip werd gegeven. Een beschrijving van de serie bij de video luidt: “The Lord of Dreams is opgeroepen en gevangen genomen door sterfelijke mannen. Eenmaal bevrijd uit zijn gevangenschap, zal deze eeuwige heerser van Dromen beseffen dat zijn problemen nog maar net begonnen zijn.’

Na decennia van wegkwijnen in het vagevuur van de ontwikkeling, markeert de aanpassing van Netflix de eerste keer De zandman succesvol van pagina naar scherm is gebracht. In 2013 zou het pand aanvankelijk een film worden met Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol en geproduceerd door Warner Bros., maar toen die deal eenmaal uit elkaar viel vanwege creatieve meningsverschillen, draaiden Gaiman en zijn team om het idee om te zetten in een serie.

Bekijk de teaser voor Netflix’s De zandman na de sprong.

In ander Gaiman-nieuws, de schrijver Goede voortekenen werd onlangs verlengd door Amazon voor een tweede seizoen. In maart, zijn andere serie Amerikaanse goden werd geannuleerd na drie seizoenen op Starz.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart