Red Hot Chili Peppers kondigen 2022-tour aan met gekke nieuwe video: Bekijk

Red Hot Chili Peppers hebben hun eerste tour aangekondigd sinds gitarist John Frusciante terugkeerde naar de groep. Ze kondigden de tour aan in een gekke video van de fictieve nieuwszender KHOT. In de clip verwelkomen Anthony Kiedis (als Johnson Hammerswaddle) en Flea (als Todd the Squirrel) Frusciante, die onthult dat de wereldtournee begint in juni 2022, met Amerikaanse data die de volgende maand beginnen. Exacte data zijn nog niet bekend gemaakt. Bekijk de video, ook met drummer Chad Smith als weerman Randy Raindrops, hieronder.

Red Hot Chili Peppers kondigde in december 2019 de terugkeer van Frusciante aan. Een paar maanden later trad Frusciante met de band op tijdens een herdenkingsconcert voor Andrew Burkle aangedaan door de Stichting Tony Hawk.

Frusciante was lid van de Chili Peppers voor hun LP uit 1989 Moedermelk en uit 1991 Bloedsuiker Sex Magik. Hij verliet de groep, maar keerde terug in 1998 en verscheen op Californië, Trouwens, en Stadion Arcadium alvorens in 2009 weer te vertrekken.

Lees Pitchfork’s Sunday Review van John Frusciante’s Om tien dagen alleen water op te nemen.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart