William Shatner gaat volgende maand naar de ruimte

William Shatner gaat waar maar weinig mannen zijn geweest: de Star Trek acteur is klaar om de ruimte in te schieten aan boord van de Blue Origin-raket van Jeff Bezos.

TMZ meldt dat Shatner een van de passagiers aan boord van de raket zal zijn wanneer deze in oktober wordt gelanceerd. Door dit te doen, wordt de 90-jarige acteur de oudste persoon die ooit naar de ruimte is gegaan, waarmee hij een record verbreekt dat onlangs is gevestigd door astronaut Wally Funk, die in juli een reis aan boord van de Blue Origin maakte. Misschien net zo belangrijk, Shatner zal ook de allereerste inductee van de WWE’s Wrestling Hall of Fame zijn die naar de ruimte gaat.

Blue Origin’s suborbitale vlucht van 11 minuten brengt passagiers meer dan 62 mijl boven de aarde, inclusief drie minuten in zwaartekracht. Shatner is naar verluidt de once-in-a-lifetime ervaring aan het filmen voor een komende documentaire.

Ondertussen, terug op aarde, heeft Shatner zojuist zijn nieuwe gesproken woord album uitgebracht, REKENING, met samenwerkingen met Joe Jonas, Joe Walsh, Brad Paisley en meer.

creditSource link

Arterymusic
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart